Situat en 25000 m2 d'espectaculars jardins del segle XIX i amb inigualables vistes de l'impressionant perfil urbà de Barcelona, aquest luxós hotel urbà ofereix un retir tranquil a la ciutat.

El Fairmont Rei Joan Carles I es troba a la prestigiosa Avinguda Diagonal, envoltat per principals atraccions com el conegut estadi Camp Nou i el Reial Club de Polo de Barcelona així com el Palau de Congressos de Catalunya. Compta amb 395 habitacions i 38 suites, a més d'un servei impecable que assegura una estada inoblidable a Barcelona.

L'ACFM ha triat aquest lloc per a celebrar el seu primer Afterwork. Aquest es complementarà amb una visita a les instal·lacions de l'hotel. Com és conegut, l'hotel està sent objecte de reformes i renovacions. En tractar-se d'una cadena d'hotels de prestigi, a les renovacions s'apliquen les darreres innovacions tecnològiques. No oblidem que l'hotel, amb ple procés de renovació, segueix funcionant... Amb tot això (pensem) la visita a les seves instal·lacions és pot considerar com a molt interessant.

L'acte i la visita tindran lloc el proper dia 9 de maig a les 18h. Si esteu interessats, per a assistir-hi cal una inscripció prèvia. Podeu fer-la i trobareu més informació aquí.

Us hi esperem!