Preguntes freqüents

La cancel·lació es pot realitzar de dues formes:

  • En el mateix moment de la recepció del butlletí: En el propi butlletí, actuant sobre l'enllaç de cancel·lació (sempre disponible).
  • Sobre el formulari d'inscripció visible a la pàgina web: Cal introduir les dades, de nou en el formulari, com si ens donéssim d'alta. D'aquestes dades, només n'hi ha una que és indispensable que s'introdueixi correctament (les altres poden ser errònies): l'adreça de correu electrònic. Això generarà, si s'està subscrit amb aquesta adreça, l'enviament d'un enllaç a l'adreça de correu introduïda. Actuant sobre aquest enllaç, el sistema presentarà les dades introduïdes pel subscriptor en el seu moment. Al costat d'aquests dades disposarà de tres opcions: editar-les, guardar-les de nou o cancel·lar la subscripció ...

La subscripció a butlletins genera llistes de subscriptors. La subscripció a la pàgina web corresponent a una llengua implica la recepció futura del butlletí en el mateix idioma de la pàgina web. És a dir, si es desitja rebre el butlletí en espanyol, cal donar-se d'alta com a subscriptor al web en espanyol.

Les cookies ens faciliten la prestació dels nostres serveis. Amb l'ús dels nostres serveis, ens permet utilitzar cookies.