Sumar recursos per coordinar actuacions que fomentin la gestió dels equipaments immobiliaris. El conveni que van signar el passat 25 d'abril, l’Associació Catalana de Facility Management (ACFM) i el Col·legi d’Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Barcelona (ENGINYERS BCN), posa d’acord a dues institucions que comparteixen objectius similars. El compromís es traduirà en noves iniciatives i en una millor comunicació entre els seus membres.

L’Associació Catalana de Facility Management (ACFM) ha signat un conveni de col·laboració amb l'Associació Catalana d’Enginyeria i Consultoria (ASINCA).

Sodexo, acaba de fer públic el seu informe Global Workplace Trends de 2018, amb noves perspectives que permetran als líders mundials prendre les millors decisions.

La multinacional entén la digitalització com una oportunitat per oferir una experiència millorada als seus clients, que sigui pràctica, moderna i sostenible. CBRE, la major consultora immobiliària del món, ha entrat de ple en un procés de transformació digital.

Des de la realitat virtual a les pantalles flexibles, les instal·lacions i les tendències de gestió de l'energia per 2018 formaran el futur de la indústria.

Subcategories