El passat 25 d'octubre va tenir lloc, en el Colegio Oficial de Aparejadores y Arquitectos Técnicos de Madrid (COAATM), la 23ª Jornada Técnica sobre Gestión y Mantenimiento de Edificios de la Asociación Española de Mantenimiento (AEM).

Tot Facility Manager té com una de les seves majors preocupacions la disponibilitat de les instal·lacions. Una de les parts més importants de les mateixes és el sistema de distribució elèctrica.

El passat dijous 27 de setembre, l’ACFM va ésser invitada per l’AGEM i TEST JG a la Jornada Tècnica “Noves tecnologies en Facility Management: Smart-BIM-IoT” en el Centre de Cultura Contemporània de Barcelona (CCCB).

El proper 4 d'octubre, l'Associació Catalana de Facility Management organitza la 1a jornada "Workplaces" amb la col·laboració de CBRE. Aquesta jornada es realitzará a les Oficines de CBRE (Avda. Diagonal, 640, 8a. Planta, 08017 Barcelona). Es tracta d'una jornada exclusivament per a socis de l'ACFM.

El Facility Management es consolida com un dels perfils professionals que més creixeran, amb un paper clau en entorns innovadors.