Innovacions capdavanteres, solucions de seguretat per a petits i grans negocis, estratègies i plans de protecció… Els propers 5 i 6 de juny, Barcelona serà l'epicentre de la seguretat amb la celebració de la 11a edició del Security Forum.

S'obre així una oportunitat única per a totes aquelles empreses que vulguin presentar les solucions i serveis a un públic professional heterogeni amb necessitats clares. Aquest esdeveniment fa més d'una dècada que és referent dins de la seguretat, i aquesta edició, en convertir-se en la primera trobada de seguretat immobiliària, es transforma en el llenç perfecte per arribar a un públic encara més ampli.

Security Forum atrau tot un públic professional altament especialitzat i divers a la recerca d'innovació i solucions. Això fa que exposar productes i serveis, així com presentar els casos d'èxit, sigui una oportunitat idònia per trobar nous clients i fidelitzar els existents, demostrant la rellevància de la marca.

A l'esdeveniment es reivindica que “la seguretat la construïm entre tots” i pretén ajuntar professionals que necessitin protegir-se amb els referents al sector de seguretat. Dins del Security Forum trobareu professionals que busquen innovació per mantenir-se al dia amb les últimes tendències i innovacions.

A l'interior del Palau de Congressos de Barcelona, podreu trobar algunes de les marques líders al sector de la seguretat. Des d'empreses d'integració de sistemes fins a especialistes en ciberseguretat i control d'accessos. El Security Forum serà l'escenari perfecte perquè les marques demostrin la seva capacitat i solidesa al mercat.

Finalment, també hi assistiran professionals del sector immobiliari: Facility Managers, Arquitectes, Enginyers, Promotors… Tots ells amb una missió clau: Trobar els productes i estratègies que millor s'adaptin als seus projectes i que els aportin valor i seguretat.

Security Forum és una experiència professional que, amb més d'una dècada darrere seu, reuneix les principals personalitats del sector per analitzar i presentar les últimes innovacions tecnològiques, solucions disruptives que marcaran el futur de la seguretat.