L'Associació Catalana de Facility Management (ACFM) participarà en el desenvolupament del proper BNEW '23 com a part integrant i col·laboradora de certs esdeveniments.

En concret, participarà en esdeveniments dedicats als sectors de la Mobilitat i Sostenibilitat, englobats a BNEW Sustainability, on es tracten i exposen solucions per a empreses privades i organismes públics relacionades amb la Sostenibilitat.

La sostenibilitat és una de les prioritats dels Objectius de Sostenibilitat (ODS) fixats a l'Agenda 2030. Integrat a BNEW Sustainability, el proper dia 2 d'octubre, a les 12h, tindrà lloc el debat sobre La Taxonomia Verda com a Guia cap a la Transició Sostenible de les Empreses, amb la presència i participació activa de Joan Miró, (TBK, Vocal de l'ACFM) com a moderador, i a Patricia Abrudan (JG, membre de l'ACFM) i Marc Sistach (Director Corporatiu de FM a CIRSA i anterior President i, actualment, membre de l'ACFM) entre els speakers del debat.

Recordem que, per assistir als esdeveniments, cal inscripció prèvia. Aquesta us permet seguir tot el contingut en línia a través d'una potent plataforma tecnològica (app web), mitjançant emissió de producció simultània en streaming d'alta qualitat.