PROPTECH LATAM CONNECTION és la primera plataforma en línia, en espanyol, líder a Llatinoamèrica que ofereix continguts d'alt valor abastant tots els segments del Real Estate (tecnològic, networking, coneixement i desenvolupament de negocis) per a empresaris, professionals , proveïdors, inversors i institucions de la indústria de Real Estate.

És el principal site de referència de PropTech a Llatinoamèrica amb un gran cabal d'informació, acords amb prestigiosos partners i col·laboració amb líders del món PropTech així com associacions i institucions del sector. Dins la plataforma, l'usuari pot trobar:

  • Notes actualitzades sobre la indústria;
  • Investigacions: Accés a ebooks, glossaris, reports i informes;
  • Contingut audiovisual: Entrevistes a Keynote Speakers i líders del sector a nivell regional i internacional, Tech Talks, Conferències magistrals,etc;
  • Beneficis en programes acadèmics: S'ofereixen a la comunitat diferents programes d'institucions acadèmiques prestigioses com ara l'IE Business School de Madrid i el Blockchain Institute & Technology de Barcelona i amb importants beneficis;
  • Invitacions a Esdeveniments PropTech, Webinars, Seminaris,etc;
  • I molts més beneficis per ser part de la comunitat.

PropTech Latam Connection reuneix en un sol lloc coneixement, continguts d'alt valor, tendències, networking i molt més. Els nostres associats disposen d'avantatges d'accés a la subscripció a la plataforma.

PropTech Latam Connection va ser creada per PropTech LatAm, plataforma que reuneix en un sol lloc els líders i disruptors de la indústria del Real Estate de Llatinoamèrica. Un espai per compartir i debatre tendències de l'economia col·laborativa, la tecnologia i la innovació aplicada a la indústria immobiliària, creant i generant networking, així com ampliant les possibilitats de nous negocis.