Barcelona, novembre de 2018.

Benvolguts/benvolgudes

Us dono la benvinguda a l'ASSOCIACIÓ CATALANA DE FACILITY MANAGEMENT (ACFM) en nom de la Junta Directiva, de la que tinc l'honor de ser el seu actual President.

En aquests anys hem recorregut un llarg camí i hem fet moltes coses junts per aconseguir el nostre objectiu: Fer de l'ACFM l'entitat que agrupi aquells professionals, empreses o altres entitats que dins de les seves actuacions ofereixen, promocionen o desenvolupen qualsevol de les activitats relacionades amb el Facility Management a Catalunya, per tal d'esdevenir-ne un centre de referència amb reconeixement nacional i internacional.

Estem treballant en diverses iniciatives des del vessant dels nostres tres eixos estratègics (Coneixement, Negoci i Suport al Soci) amb el fi de copsar el nostre esmentat objectiu. Per això invitem a totes les entitats, empreses i professionals relacionats amb el món de Facility Management a Catalunya a unir-se amb nosaltres.

Et convido a visitar la nostra pàgina web i conèixer amb tot detall qui som, com treballem i l'àmplia oferta d'activitats i serveis pensats per atendre qualsevol necessitat dels nostres socis.

No dubtis en contactar amb nosaltres per saber més sobre l'Associació amb els teus suggeriments i propostes, amb el fi de copsar els ambiciosos objectius que ens hem marcat.

Volem que la professió i el món que envolta el Facility Mangement sigui reconegut pel mercat i les institucions com el que realment és: una activitat estratègica en el cicle de vida dels edificis terciaris i industrials.

Rep una cordial salutació.

Manuel Járrega

President de l'Associació Catalana de Facility Management