L'ACFM ha renovat recentment la seva Junta Directiva, després dels seus dos primers anys. Durant aquest temps, l'estratègia de l'ACFM ha anat orientada en dotar-nos de les estructures i procediments necessaris per dur a terme les actuacions previstes en el nostre pla d'accions.

D'aquesta manera hem aconseguit tancar diversos acords de col·laboració amb col·legis professionals, centres formatius o organitzacions vinculades amb el tercer sector i hem iniciat les primeres activitats obertes al públic en general o restringides a vosaltres, els nostres associats i principal referent de la nostra manera de fer.

Transcorreguda aquesta primera etapa de posada en marxa, ara és un bon moment per a trobar-nos i dissenyar entre tots l'ACFM dels propers anys. Et volem animar a que ens facis arribar els teus suggeriments i propostes per fer créixer l'Associació i aconseguir entre tots els objectius que ens hem marcat, i per això et convidem a la primera Jornada d'Innovació Estratégica de l'ACFM.

 

Preu

  • Socis: Gratuït.
  • Convidats per un soci: 30 €, a lliurar al soci i al convidat si aquest es fa soci de l’ACFM abans del 30 d'abril de 2018.

 

Situació i Programa

 

Per a possibilitar la realització d'accions laborals pròpies que puguin sorgir a alguns assistents durant el matí (Bloc 2), es disposarà d'una sala annexa a la qual es podrà realitzar gestions per teletreball.

 

Inscripcions

Per a assistir a la Jornada cal una inscripció prèvia. Data límit d'inscripció: 5 d'abril (inclòs).

Inscriure's

 

Acte patrocinat per ...

  • Simon
  • Casal dels Infants

 

Patrocini

Voleu patrocinar aquesta jornada? Consulteu les condicions pel patrocini.

Consultar