Amb la incorporació del cotxe elèctric als espais construïts, no només per una necessitat d'afrontar les necessitats del canvi climàtic, sinó també per necessitats legals, els Facility Managers estan davant de nous reptes per incorporar aquesta tecnologia. En aquest esdeveniment parlarem no només de les noves obligacions legals a la incorporació del cotxe elèctric, sinó també dels reptes tècnics i burocràtics. En un moment com l'actual per als FM és molt important tenir clar l'escenari real a què s'ha d'enfrontar i en aquest esdeveniment tractarem de donar les claus per entendre què fer i com.

L'Associació Catalana de Facility Management (ACFM) organitza i té el plaer de convidar-vos a una nova jornada (presencial) de Facility Management sobre Mobilitat Elèctrica amb l'objectiu de poder compartir experiències, reptes i inquietuds a què s'enfronten en aquest entorn concret. Gaudirem junts d'una jornada especial per a la qual s'ha triat l'edifici DFactory Barcelona, com a lloc de celebració, on s'obsequiarà els assistents amb una visita guiada per l'edifici. La jornada tindrà lloc el proper dia 26 de gener a les 16:00h.

Comptarem amb la presència i ponències de:

  • Alejandro Valdovinos (Public Affairs Unit Director, Grup CIRCUTOR)
  • Ramón Calderón (Manager de Relacions Institucionals i e-Mobility, SEAT)
  • Joan Pujols (Delegat Nord-Est, ELECNOR)

 

Programa

  • 16:00 - 17:00h Visita guiada
  • 17:00 - 18:30h Presentació de ponents
  • 18:30 - 19:00h Networking

Si esteu interessats a assistir-hi, és imperatiu fer una inscripció prèvia. En aquest cas, us recomanem per motius de seguretat, portar algun document d'identificació personal. Us hi esperem!

Aforament limitat. Excepte aforament complet, data límit d'inscripció: 25 de gener, 00:00 h.