• Arriba la 3a edició de l'esdeveniment llatinoamericà enfocat a Commercial Real Estate, per a la gestió i administració d'actius.

Les grans consultores de Real Estate i la nova generació d'empreses Proptech, Fintech i Insurtech, així com la tecnologia aplicada a la construcció i home service, estan transformant la indústria. Aquesta tercera trobada s'enfoca a la construcció, gestió i administració d'actius immobiliaris comercials. Constituït per 25 Conferències, presentacions sobre diferents solucions tecnològiques i espai de Networking.

La tecnologia i la innovació avui han de ser a la nostra agenda de treball. En aquesta edició, l'ACFM es confirma com a col·laborador estratègic de l'esdeveniment, Real Estate Management TECH '22 (REMTECH '22), que tindrà lloc els dies 29 i 30 de Setembre a Bogotà. L'organització de REMTECH '22, PropTech LatAm, ofereix condicions econòmiques exclusives als nostres associats/des interessats a assistir-hi (vàlides fins el 20 de setembre, inclòs).

Consultar condicions

PropTech LatAm és la plataforma que reuneix, en un sol lloc, els líders i disruptors de la indústria del Reial Estate de Llatinoamèrica. Un espai per compartir i debatre tendències de l'economia col·laborativa, tecnologia i innovació aplicada a la indústria immobiliària, creant i generant networking, així com ampliant les possibilitats de nous negocis.