Advanced Factories acollirà una nova edició de l'Industry Startup Forum, una competició entre les startups amb els projectes i les solucions més disruptives pel sector industrial.

Advanced Factories, l'esdeveniment líder en automatització i robòtica industrial del sud d'Europa, tornarà a reunir les startups més innovadores amb els projectes més disruptius capaços de transformar el sector industrial. Del 29 al 31 de març, Advanced Factories acollirà una nova edició de l'Industry Startup Forum, una competició en què els emprenedors podran presentar els seus projectes i solucions davant de líders empresarials del sector, potencials partners i inversors.

El sector industrial s'enfronta al repte d'automatitzar els processos productius i apostar per les noves tecnologies per reduir els riscos associats a la deslocalització i aconseguir una producció més eficient. A més d'impulsar la producció de km 0 per avançar cap a una indústria més sostenible. Davant d'aquesta situació, les grans companyies necessiten fonts d'innovació disruptiva que vénen de les startups per oferir noves propostes de valor i fer front als desafiaments que tenen al davant.

És per això que l'Industry Startup Forum cerca les startups amb solucions i tecnologies que puguin ajudar a afrontar els reptes que la indústria té al davant. “Tenim davant nostre el gran desafiament de convertir les nostres fàbriques tradicionals en fàbriques digitals, automatitzades, competitives i sostenibles. A Advanced Factories reunirem líders empresarials del sector, potencials partners, inversors i emprenedors perquè, entre ells, puguin compartir les seves solucions innovadores, establir sinèrgies i desenvolupar aquells projectes aplicats a la fàbrica intel·ligent i connectada”, assenyala Albert Planas, director d'Advanced Factories.

Qualsevol empresa emergent, emprenedor o centre tecnològic amb solucions innovadores en automatització, connectivitat, analítica de dades o simbiosi industrial, pot presentar la seva candidatura a l'Industry Startup Forum fins al proper 25 de febrer. Les seleccionades tindran l'oportunitat de fer un pitch i presentar el seu projecte a Advanced Factories el proper 30 de març. A la passada edició, startups com Prenomics, Hedyla i Zerintia Technologies es van proclamar guanyadores entre més de 137 participants.