L'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat participa activament de l'Estratègia Smart de Catalunya (SmartCat) amb l'objectiu de millorar els serveis a la ciutadania gràcies a la utilització més eficient dels recursos i el màxim aprofitament de l'ús de la tecnologia i la informació digital per innovar en els serveis públics, impulsar el creixement econòmic i promoure una comunitat local més intel·ligent, sostenible i integradora.


L'Estratègia de Transformació Digital 2020 de l'Ajuntament neix amb el propòsit de consolidar el procés de transformació cap a una societat inclusiva i cohesionada, on les tecnologies digitals siguin un catalitzador per a un creixement sostenible i el benestar de la ciutadania. Com a part d'aquesta iniciativa, ha posat en funcionament una aplicació (app), desenvolupada per Rosmiman, de gestió d'incidències a la via pública "Millorem Sant Feliu". L'app permet comunicar una incidència indicant la seva localització en el pla, amb la possibilitat d'adjuntar una fotografia feta des del lloc on s'ha detectat el problema. En ser enviat l'avís, aquest arriba al Servei de Manteniment, el qual actuarà per resoldre la incidència.

Amb l'aplicació, els ciutadans adquireixen un paper actiu en la detecció, gestió i resolució d'incidències de la ciutat, facilitant la comunicació directa entre l'Ajuntament i la ciutadania.

 

Més informació

Les cookies ens faciliten la prestació dels nostres serveis. Amb l'ús dels nostres serveis, ens permet utilitzar cookies.