El CEEC fa un pas endavant en la promoció i l’adopció de sistemes d’eficiència energètica i té en compte els recursos i criteris del projecte europeu PremiumLight Pro (PLP), coordinat a l’Estat espanyol per l’associació Ecoserveis, i dedicat a promoure la tecnologia d’il·luminació LED al sector de serveis públics i privats.

El projecte PremiumLightPro es dedica a promoure la tecnologia d'il·luminació LED al sector de servies públics i privats. La tecnologia ha avançat molt en aquest àmbit però encara hi ha poques polítiques que estimulin la seva implementació fora dels espais domèstics. La il·luminació en molts àmbits encara segueix sent ineficient i no hi ha criteris de disseny estàndard per a projectistes, arquitectes i instal·ladors. La identificació de productes de qualitat es fa difícil davant la inexistència d’eines de suport als clients i la legislació sobre aquest tipus d’il·luminació és escassa.

Per a donar solució a aquest repte, PremiumLightPro ha generat una sèrie de materials per a facilitar el disseny i execució de projectes d'il·luminació amb tecnologia LED: dues guies pràctiques de disseny d'il·luminació en exterior i en interior. Els documents han sigut elaborats amb la contribució de professionals de diferents àmbits i països. Podeu trobar més informació dels documents aquí.