L'Associació Catalana de Facility Management (ACFM) i la revista Facility M&S han signat recentment un acord de col·laboració. El document que ha estat signat pel president de l'ACFM, Manuel Járrega Domínguez, i la directora de la publicació, Paloma Melendo, és subscrit amb l'objectiu de difondre al mercat la disciplina del FM.

Per a Manuel Járrega, “aquest és un pas molt important en el camí de l'Associació Catalana de Facility Management en la seva missió de divulgar i promoure el FM a Catalunya. Tenir com a col·laboradors a la publicació de referència del sector del FM al mercat espanyol -la revista Facility M&S- no només és un privilegi, sinó que ens ofereix un altaveu per arribar a més persones, entitats i empreses”.

Per a Paloma Melendo, "aquesta firma significa una col·laboració basada en les sinèrgies i en sumar forces pel desenvolupament i professionalització del sector del Facility Management. Aquest acord s'emmarca en el nostre afany per promoure l'associacionisme i estrènyer lligams amb altres entitats: volem col·laborar amb l'ACFM i fer més forta la nostra relació amb els professionals del Facility Management i les empreses de serveis vinculades a aquesta activitat que representen, per a (juntament) difondre, dinamitzar i atorgar tot el valor que aquest sector mereix ".

Ambdues entitats ja han realitzat diverses col·laboracions (en fires i jornades, entre d'altres accions) amb l'objectiu d'impulsar el sector del FM, i per això aquest acord suposa l'enfortiment d'aquesta relació.