BizBarcelona '19

Expo
Data: 2019-06-13 09:30 - 19:00

Lloc: Fira Montjuïc, Pavelló 8.

Els propers 12 i 13 de juny es celebrarà al recinte Montjuïc de la Fira Barcelona el BIZBarcelona, l’espai de dinamització de l’activitat econòmica, de suport a l’emprenedoria i de foment al creixement i consolidació empresarial.

Enguany, i per segon any, l’Agència Metropolitana de Desenvolupament Econòmic de l'AMB hi participa amb un estand propi (Pavelló 8, Estand E523) on s’exposen les principals línies d’actuació que executa en col·laboració amb diversos Ajuntaments en matèria de suport a l’emprenedoria i al creixement i innovació empresarial, a les Economies circulars, socials i cooperatives i a la Internacionalització.

El dia 12 es durà a terme la conferència “Xarxa d’Oficines d'Atenció a les Empreses metropolitanes (OAE)”, a l'estand de l’Agència, de 10:45 a 11:15 hores. La Xarxa d’Oficines d'Atenció a les Empreses metropolitanes (OAE), és un nou recurs que pot ser de molt d’interès pels Ajuntaments, doncs té l’objectiu de proposar un model estàndard i compartit als diferents serveis d’assessorament a l’empresa i l’emprenedoria, pel que fa referència a la metodologia de funcionament, al catàleg de serveis i al pla de comunicació. A més, inclou un pla de formació per al personal tècnic municipal. 

El dia 13 es duran a terme dues conferències més. Aquestes conferències es faran a la sala L9 Bizbarcelona (Pavelló 8):

  • A les 10h - Recursos digitals de suport a l'empresa: 92 eines de finançament.
  • A les 12h - Hub Talent: Xarxa per a l'impuls de la creativitat i la innovació.

Els associats a l'ACFM podeu a acreditar-vos gratuïtament al web del BizBarcelona, fent servir el codi que trobareu a l'Àrea Privada.

 

Adreça
Fira Barcelona Montjuïc

 

Mapa


 

Totes les dates


  • Des de 2019-06-12 09:30 a 2019-06-13 19:00
    Dimecres & Dijous

Proporcionat per iCagenda

Les cookies ens faciliten la prestació dels nostres serveis. Amb l'ús dels nostres serveis, ens permet utilitzar cookies.
Més informació D'acord Rebutjar