Aposta per l'Eficiència i l'Estalvi Energètic

Ext
Data: 2019-06-04 09:00 - 14:00

Lloc: Hotel Atenea Port, Mataró

Carlo Gavazzi us convida al Seminari "Aposta per l'Eficiència i l'Estalvi Energètic" que tindrà lloc el proper dia 4 de juny a l'Hotel Atenea Port de Mataró.

En aquesta jornada s'ofereix l'oportunitat de compendre millor l'eficiència energètica mitjançant ponències sobre les darreres tendències i evolució del mercat, l'aplicació de tecnologies disruptives com Blockchain i IoT en aplicacions reals i l'experiència directa de diferents professionals en projectes reals, endinsant-nos en les Smart Cities.

Per dur a terme aquest seminari, es compta amb la col·laboració de diferents ponents d'alt nivell en l'àmbit energètic com l'associació ANESE, les empreses més representatives de desenvolupament de software com DEXMA, SMARKIA y SEINON, empreses expertes en l'aplicació de la tecnologia Blockchain en eficiència energètica com ECOMT, empreses amb una àmplia experiència en projectes reals de monitorització energètica com DSET, aplicacions en Smart Cities de CALSI i coneixerem en detall el model ESE i la seva aplicació en un cas real per mitjà de STRATENERGY.

Les places son limitades... ¡¡Que no us ho expliquin!!

 

Inscriure's

 

Carlo Gavazzi és un grup internacional amb més de 85 anys d'experiència en el disseny, fabricació i comercialització de solucions per a l'automatització industrial i d'edificis i eficiència energètica.

 

Adreça
Hotel Atenea Port, Mataró

 

Mapa


 

Totes les dates


  • 2019-06-04 09:00 - 14:00

Proporcionat per iCagenda

Les cookies ens faciliten la prestació dels nostres serveis. Amb l'ús dels nostres serveis, ens permet utilitzar cookies.
Més informació D'acord Rebutjar